Administrator
همچنان از قطبی حمایت میکنیم ...
یادتونه پارسال و باخت 1-4 به استقلال اهواز ؟
یادتونه اختلاف 7 امتیازی با سپاهان در اواخر فصل ؟
یادتونه همین ذوب آهن (صدرنشین فعلی) چند هفته پیش از همین ابومسلم 0-4 شکست خورد ؟
ما که دیگه 3-4 باختیم ، فقط با اختلاف یک گل! پس ملالی نیست ... چون :
قطبي: شكست براي تيم هاي بزرگ لازم است
دفاع ضعیفه ، خیلی ضعیف!
البته معتقدم هافبکهای دفاعی هم مقصرن
ببنید یکی از استراتژی های ما که قبلا هم گفتم ، نفوذ دفاعهای کناری به زمین حریف هست
وقتی چنین چیزی رخ بده تیم ما عملاً با دو مدافع بازی خواهد کرد! ( البته در بازیهای قبل که شیری دفاع چپ بود ، کمتر نفوذ از چپ داشت )
و وقتی اینطوری نفوذ کنیم حریف میتونه با یک بازی مستقیم و پاسهای طولی، خیلی راحت به دفاع 2 نفره ما برسه ( نمونه بارزش همین نفوذهای اولروم )
متاسفانه دفاعهای کناری هم توی برگشتها کند عمل میکنند ( البته حق هم دارند! )
حالا همین طرز دفاع کردن باعث میشه که بین دفاعهای مرکزی فاصله بیفته و این دقیقا بزرگترین ضعف دفاعهای 4 نفره اینچنینی هست
مخصوصا اینکه هافبکهای دفاعی هم خوب پوشش نمیدن این فاصله رو
ای کاش امسال هم مثل پارسال زوج نصرتی - حیدری بودن توی تیم ...
آتسو ، شیری ، باقریها ، حیدری اینا همه جزء بهترینها هستند در دفاع ولی خب چینش اینا مهمه
من فکر میکنم برخلاف پارسال ما هنوز به یک سیستم واحد نرسیدیم
فعلا در برهه آزمون و خطا قرار داریم ... باید صبر کرد تا کادر فنی به بهترین سیستم برسه
گذشته از همه اینا به نظرم ما توی ضربات آخر هم مشکل داریم ... توره دیروز 2-3 تا موقعیت خوب رو خراب کرد
محسن کجایی که یادت بخیر!
سپاس
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 09-10-08 انجام شده است
طی نامهای به كفاشيان؛ علي كريمی از تيم ملي خداحافظی كرد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علي كريمي بازيكن ارزشمند فوتبال ايران ساعاتی پيش طي نامهاي به رئيس فدراسيون فوتبال از بازيهاي ملي خداحافظي كرد.
متن نامه علي كريمي خطاب به كفاشيان به شرح زير است:
به نام خدا
جناب آقاي علي كفاشيان رياست محترم فدراسيون فوتبال به اطلاع جنابعالي مي رساند با آنكه بيش از صدبار افتخار پوشيدن پيراهن تيم ملي را داشتم همچنان اين پيراهن برايم عزيز و مقدس است.
اتفاقات چندماه اخير و موانعي كه در راه من در تيم ملي به وجود آمد دور از مهر و محبت و خلوص نيت بوده.
امروز احساس مي كنم تيم ملي و گردانندگان آن با نبود اين حقير آرامش و تمركز بهتري براي رساندن تيم ملي به سرمنزل مقصود خواهندداشت.
از اين رو با تمام علاقه و عطش كه در راه رسيدن به تيم ملي دارم نوعي احساس تحميلي مرا رنج مي دهد فشار رسانه ها و مردم انتخاب واقعي را از انتخاب كننده بازيكنان سلب نموده از اين رو باتوجه به جو فعلي ضمن عذرخواهي از مردم خوب و فهيم و تمامي آنهايي كه با محبت و مهر صادقانه مرا پذيرا شده اند به خاطر مصلحت تيم ملي و با آرزوي توفيق براي دوستان ملي پوش دعاگوي آنان در راه پرفراز و نشيب تا جام جهاني هستم.
اميدوارم جنابعالي و مردم خوب شرايط مرا درك كرده باشند و بدانند كه اين تصميم سخت و مشكل را صرفا به خاطر مصالح تيم ملي گرفته ام.
زماني با حضورم به تيم ملي خدمت مي كردم و امروز با خداحافظي از تيم ملي خدمت بيشتري انجام داده ام. به اميد صعود تيم ملي به جام جهاني و خوشحالي تمام ملت عزيز ايران.
علي كريمي بازيكن اسبق تيم ملي و باشگاه پرسپوليس.
منبع www.ipna.ir/shownews.aspx?newsid=4281
Armin-N (09-10-08), M A H R A D (09-10-08), murizaki_2000 (09-10-08), Shahryar (09-10-08), Xtreme (09-10-08)
کاربر شهرسختافزار
اتفاقا من از این خبر خیلی بیشتر خوشحال شدم تا خبریکه دعوتش کردن به تیم ملی
با اینکار دایی رو سکه پول کرد
کارش درسته
خوشم اومد
دیشب غصه میخوردم باز یکی از بزرگهای ما دعوت شد به تیم ملی و واسه پرسپولیس ممکنه گرون تموم شه
یا تو بازی های حساس نباشه واسمون
یا مثل خلیلی بشه
خلاصه شادمون کردی با خبرت
بوس
کاربر شهرسختافزار
ما شا ا... به علي كريمي !!!! خوب جواب بدخواهانش رو داد ...... درسته كه تيم ملي جاي خالي اون و امثال اون رو حالا حالاها حس مي كنه ولي اين حركتش جدا" عالي بود ...... فكرش رو بكنيد ..... اين همه گفتند به درد تاكتيك ما نمي خوره !!!! آماده نيست !!!!! بازي نكرده ..... كجا بازي مي كنه و ....... ولي با دوتا بازي مجبورشون كرد كه دعوتش كنند و بعد ....... باي باي !!!!!!!!!!!!!!!!!!
درود به روح بزرگت مرد !!!!!!!!
ای ول آقای کریمیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ,دستمریزادواقعا جواب دندان شکنی به دایی دادیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا عالی بود تصمیم علی کریمی .
در حقش بی انصافی کردن . علی کریمی هم خیلی عاقلانه جواب داد .
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
|
|
واقعا عالی بود تصمیم علی کریمی .
در حقش بی انصافی کردن . علی کریمی هم خیلی عاقلانه جواب داد .
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
عضو VIP شهرسختافزار
به نظر من زیادم خوب نیست یه ملت دوسش دارن.
نباید اینجوری میشد.
تو بازی های تیم ملی بدرد تیم ملی میخورد.
حیف شد.
حالا این موانع کی برطرف میشه خدا میدونه
जीवन एक धोखा है.
کاربر شهرسختافزار
رامین جان مگه نره تیم ملی کسی دوسش نداره؟به نظر من زیادم خوب نیست یه ملت دوسش دارن.
نباید اینجوری میشد.
تو بازی های تیم ملی بدرد تیم ملی میخورد.
حیف شد.
حالا این موانع کی برطرف میشه خدا میدونه
به شخصیتش بی احترامی شده بود
شما جاش بودی میرفتی؟
چطور اون موقع که باید به درد تیم نمیخورد؟
الان که دایی فهمید چه جادوگری رو دعوت نکرده بدرد بخور شد؟
به نظرمن عالی شد این کارش
و یه چیز دیگه
اگه مربی عوض میشد کریمی میرفت تیم ملی
اما مسئله اینه که کریمی هم میدونه حالا حالا ها دایی تیم ملی رو رها نمیکنه
واسه همین آب پاکی رو ریخت رو دست همه
اینبار اگه خود کریمی مثل الان خوب بازی کنه به خیلی جاهای بالاتری هم میرسه
مطمئن باشید
عضو VIP شهرسختافزار
حرفت کاملا درسته.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی باید قبول کرد که کریمی دعوت نشد چون تو هیچ تیمی بازی نمیکرد.
ولی کاملا درسته به کریمی کم لطفی شد
जीवन एक धोखा है.
Armin-N (09-10-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks